12 липня 2023 13:28
3

"Приклад подав Ярмоленко": джерело розкрило, якими будуть зарплати в "Динамо"

Повернення до Динамо півзахисника збірної України Андрія Ярмоленка сприяло зменшенню зарплатної відомості в клубі – легенда киян показав приклад для решти.


Після закінчення сезону 2022/23 з'явилася інформація, що "Динамо" йде на суттєве скорочення зарплатної відомості.


За словами журналіста Михайла Співаковського, зарплати футболістів зменшилися в середньому на 30-50%, але після закінчення сезону гравці зможуть повернути різницю – потрібно потрапити до ЛЧ наступного сезону. Джерело зазначає, що гравці погодилися на такі умови, зокрема завдяки Андрію Ярмоленко, який також їх прийняв.


«Наскільки я знаю, запроваджено бонусну систему. Зарплати урізано на 30-50%. Але решту можна буде отримати, якщо команда виконає завдання з Лігою чемпіонів. Більшість гравців погодились. Серед них Караваєв та Буяльський. Приклад подав той же Ярмоленко, котрий не наполягав на космічній зарплаті», – сказав Співаковський у телеграм-каналі «ТаТоТаке».

Шева был не никакущий, тогда.
Снимаю шляпу перед Ярмолой за его моральную чистоплотность.ОН не отобрал капитанскую повязку у Сидорчука,как в свое время поступил Шевчено с Милевским(МИля тогда был лучшим бомбардиром и капитаном команды).Вот и забил наш Миля на футбол,получив от никакущего Шевы такую оплеуху...Как знать,не послужил ли этот прецедент началом конца карьеры Милевского...
Сховати
serega, якщо ця подія і стала відправною точкою, то це проблема Мілі насправді, його рішення. А Ярмола молоток, думаю теж, що це правильне рішення