7 липня 2023 09:16

"Знає лише Бог і Ярославський": експерт дав невтішний прогноз перспективам "Металіста" у першій лізі

Футбольний експерт та тренер Олег Федорчук поділився своєю думкою щодо майбутнього харківського Металіста, який проведе наступний сезон у Першій лізі.


Металіст у сезоні 2022/23 тільки-но повернувся до української Прем'єр-ліги і одразу ж її покинув, фінішувавши за підсумками сезону на 15-му місці. На думку Олега Федорчука, наступного сезону харківський клуб зміниться до невпізнанності, але у гірший бік.

«За моєю інформацією, «Металіст» ми не дізнаємося взагалі! Більшість гравців, які грали за команду в УПЛ минулого сезону, перейде до Карпат, частина – до інших клубів. От і все.

Чекати від Металіста якихось результатів та якісної гри у Першій лізі не варто. Вони і в УПЛ у другій частині сезону 2022/23 ледь грали: без самовіддачі, без азарту, ледве м'яч один одному пасували».


Футбольний експерт вважає, що доля Металіста є туманною на даний момент і до цього клубу поки що нікому немає жодного стосунку.


«А що буде далі з Металістом, знає лише Бог... та Олександр Ярославський. Нікому у такому великому місті-мільйоннику, як Харків, Металіст не цікавий. Міській владі точно зараз не до футболу, місцевим бізнесменам, як бачимо, також», – сказав Федорчук в інтерв'ю «Українському футболу».