4 липня 2023 15:04

Олександр Зінченко – про благодійний матч: "Це потужний меседж. Дивіться, такі великі прізвища, як Арсен Венгер, з нами"

Захисник «Арсенала» Олександр Зінченко у розмові з клубною пресслужбою поділився очікуваннями від благодійного матчу на підтримку України у Лондоні, який пройде у серпні.


- Які емоції ти відчуваєш від підтримки з боку сім’ї «Арсенала»?

- Я дуже вдячний, що вони всі з нами. Знаєте, це потужний меседж усій Україні. Дивіться, такі великі прізвища, як Арсен Венгер, з нами.

Це зовсім інше, коли ви бачите це на власні очі, ніж спостерігаєте за цим у телефоні чи в соціальних мережах. Це так страшно, тому що ти розумієш, що молоде покоління виросте з усім цим.

Окрім збору коштів та потужного меседжу, що ми тримаємося разом, це також подія, де ми можемо трохи відійти від війни та подивитися дивовижну гру з неймовірними легендами та нинішніми гравцями.

Я отримав багато любові та допомоги, і я бачив своїми очима, що ми не самотні. Діти підійшли до мене і сказали, що моляться за нашу країну і сподіваються, що це закінчиться дуже скоро. Почувши це від дітей, це ще раз показує, що тут люди залишаються з тобою, - сказав Зінченко.