1 липня 2023 18:16
2

Джерело назвало клуб, який хоче підписати нападаючого "Динамо"

Венесуельський нападник Ерік Рамірес, який належить київському Динамо, входить до сфери інтересів турецького Газіантепу, а також низки інших клубів.

Ерік Рамірес може перейти з Динамо до Газіантепу, який виступає у вищому дивізіоні чемпіонату Туреччини. Венесуельський форвард київської команди також входить у сферу інтересів ще кількох клубів Суперліги. Про це повідомив журналіст видання Sports Digitale Ертан Сузгун.

Якщо Рамірес залишить Динамо, то команда Мірчі Луческу може залишитись з одним нападником – Владиславом Ванатом.


Наставник планував взяти обох футболістів на передсезонний збір до Австрії, який розпочнеться 3 липня. На контракті у Динамо є також форвард Владислав Супряга, який продовжує відновлюватись після травми.

А зараз я б його не відпускав, бо у нас тоді взагалі не буде нападників крім Ваната. Зрозуміло, що Ванат основний на наступний сезон, але ж і йому треба буде заміна та ротація. Супряга вибув на довгий час, не зрозуміло коли на нього можна буде розраховувати, Гармаш - взагалі під питанням на наступний сезон, а Ярмолі вже 34, він не зможе бути наконечником (хіба що хвилин на 10 замінити Ваната) і не факт, що він на фланзі зможе витягувати весь сезон. Та й будемо відверті - швидкість у Ярмоли вже далеко не та. Тому по факту у Динамо тільки два нападники - Ванат і Рамірес. І якщо відпускати Раміреса, то тоді замість нього треба когось купувати, а судячи з усього у Суркісів таких намірів немає (принаймні, на цей сезон)
Ярмолу можно на острие использовать, чтоб с чего начинал -тем и заканчивал