28 червня 2023 13:10

"Наші шляхи розійшлися": екс-захисник "Динамо" був змушений поміняти команду

Український захисник Зураб Очигава, який раніше виступав у складі київського Динамо, прокоментував свій червневий трансфер із Сабаха до Габали.

Зураб Очигава у червні змінив один азербайджанський клуб на інший. Український захисник, який раніше грав за київське Динамо, перейшов із Сабаха до Габали та підписав контракт терміном на два роки.


Футболіст поділився причинами трансферу.

«Я шалено вдячний Сабаху за весь шлях, який ми пройшли. Це був важкий час, коли я прийшов у клуб, але Сабах зробив великий крок уперед. Щодо мого відходу, то наші шляхи розійшлися, і я бажаю лише всього найкращого всій команді та керівництву», – сказав Очигава.

Очігава розповів про те, чому він вирішив перейти саме до Габали.

«Коли мені сказали, що є інтерес від Габали, мені й самому стало цікаво. Мені завжди подобалося грати проти цієї команди. Вони показували відкритий та цікавий футбол. Мій агент розмовляв і з іншими клубами, але це вже минуле», – наголосив Очигава.

Габала посіла четверте місце минулого сезону чемпіонату Азербайджану та зіграє у другому кваліфікаційному раунді Ліги конференцій з кіпрською Омонією, кольори якої захищає український півзахисник Роман Безус.

Очигава вважає, що його новій команді під силу пройти серйозного суперника.


«У спорті можливо все. Потрібно докласти багато зусиль для цього», – заявив Очигава в інтерв'ю сайту Azerisport.