27 червня 2023 14:51

Фанати "Полісся" просять довічної дискваліфікації для екс-динамівця, який колись грав за житомирський клуб

Уболівальники житомирського «Полісся» виступили зі зверненням до Української асоціації футболу та Української Прем'єр-ліги щодо колишнього гравця команди Андрія Сахневича. Він, окрім «Полісся», в Україні також виступав за різні клубні колективи київського «Динамо», «Олександрію», «Колос» Ковалівка та «Гірник-Спорт».


Фанати вказали на той факт, що 34-річний Сахневич вже під час повномасштабного вторгнення армії рф в Україну підписав контракт із рашистським клубом «ільпар» з ільінска, що виступає в одному з нижчих дивізіонів чемпіонату рф.


«Українець, житомирянин, 34-річний Андрій Сахневич, колишній гравець ФК «Полісся», під час повномасштабної війни зрадив свою батьківщину і поїхав до росії, підписавши контракт із футбольним клубом із пермського краю.


Сьогодні він продовжує заробляти гроші в країні-агресорі, не змінюючи громадянства і не засуджуючи війну, він підтримує вбивства українців і виправдовує злочини путіна і його армії...


Ми закликаємо Українську Асоціацію Футболу та Прем'єр-лігу України заборонити цьому спортсмену займатися будь-якою футбольною діяльністю на території України довічно. А що стосується повернення до Житомира, то тільки в чорному пакеті!», – йдеться у зверненні фанатів житомирського «Полісся».