26 червня 2023 18:24
3

Журналіст: "Буяльський сказав, що якщо агенти принесуть пропозицію від іншого клубу до "Динамо", і воно влаштує киян, то він би хотів піти"

Журналіст та коментатор Ігор Циганик у програмі "Циганик LIVE" розповів про майбутнє хавбека "Динамо" Віталія Буяльського.

- Я так розумію, що Буяльський мав пропозиції взимку і влітку. Він сказав, що якщо агенти принесуть пропозицію до "Динамо", то Віталій хотів би перейти до іншого клубу. Якщо цю пропозицію влаштує киян. Зараз наші збірки відпочивають, а після цього розумітимемо, якою буде ситуація. Цілком можливо, що Буяльський продовжить кар'єру до "Динамо". Або його продадуть.

"Цілком можливо, що Буяльський продовжить кар'єру до "Динамо". Або його продадуть" - черговий суперінсайд від Циганика!
Сховати
dynamic1927, для мене Циганик - це навколофутбольний Люся Арестович. Іншими словами - пустопорожній балабол. Інколи кумедно виглядає, як він пижиться виглядати суперінформованим інсайдером, а насправді - верзе очевидні, банальні речі, як і у випадку з Буяльським. Яка геніальна інформація: або гратиме в Динамо, або ні. Я так само можу сказати про Мессі, або він - гравець Динамо, або його ноги в Києві не буде.
І скільки на ринку коштує співставна за класом заміна Буяльському нашіптувачі Суркіса знають? Чи знов чергового Кабаєва/Ловейка куплять і він набере 1/2 по гол+пас, а клуб впаде ще місця на 3 вниз.