26 червня 2023 09:04

Агент Хакімі про "Реал": "Мадрид у серці Ашрафа, він вихований на його цінностях. Але сьогодні ми маємо любити проект, який йому платить, і це ПСЖ"

Агент Ашрафа Хакімі оцінив шанси на повернення захисника до «Реала».


Раніше з'явилася інформація, що Хакімі хоче повернутись до мадридського клубу.

«Ашрафа немає у «Реалі» вже п'ять років, але для вихованців «Мадрид» завжди залишається їхньою домівкою. "Реал" - у його серці, він тренувався там з дитинства. Але сьогодні ми маємо любити проект, який йому платить, і це «ПСЖ».

Якщо "Мадрид" захоче повернути Ашрафа, то ми, звичайно, вислухаємо пропозицію, і якщо ви запитаєте його, то побачите, що він фанат "Мадрида", але зараз наш проект – це "ПСЖ". Він може говорити про «Реал» від щирого серця, але зараз він вірний кольорам «ПСЖ», який займає 100% його уваги. Якщо в майбутньому «ПСЖ» буде зацікавлений або обидві сторони захочуть змінити перебіг ситуації... тоді ми попрацюємо над цим.

Приймати виклики є частиною нашої професії. Іноді щось йде не так, і доводиться змінювати свій шлях, але сьогодні було б неправильно думати про Реал. Великі гравці завжди бачать «Реал» своєю метою незалежно від того, скільки гравців хотіли б туди перейти. Ашраф пережив це, він був у цій роздягальні, знає клуб від і до, він вихований відповідно до його цінностей, про які говорить президент. Але ми хочемо бути вірними тому [клубу], який доклав зусиль, щоб отримати його», – сказав Алехандро Каманьо.