20 червня 2023 18:59

"Розглядаю пропозицію "Карпат", але хочу залишитися в УПЛ": Танковський розповів про відхід з "Дніпра-1" та своє майбутнє

Дніпро-1 у понеділок, 19 червня, офіційно оголосив про те, що 27-річний півзахисник В'ячеслав Танковський, який виступав у другій частині минулого сезону за дніпрян на правах оренди із Металіста, покинув команду.


Хавбек провів за команду Олександра Кучера сім матчів та став срібним призером чемпіонату України. Контракт Танковського, який є вихованцем донецького Шахтаря, з "Металістом" дійсний до червня 2024 року.


В'ячеслав розповів про причини свого відходу з Дніпра-1 та можливі варіанти продовження кар'єри в ексклюзивному інтерв'ю FanDay.net.


«Мене не влаштовувало, що я мав мало ігрового часу у Дніпрі-1»


– Розкажіть, будь ласка, про причини вашого розставання із Дніпром-1.


– У мене закінчувалася орендна угода із Дніпром-1. Продовжити його мені не пропонували. Я мав недостатньо ігрового часу, мене це не влаштовувало. Ми поговорили та вирішили, що так буде краще.


– Як оцінюєте результат Дніпра-1 минулого сезону?


– Усі у Дніпрі-1 щасливі. Звісно, хотілося зайняти перше місце, але й другому місцю всі у команді задоволені. Те, чого ми досягли минулого сезону – це хороший результат. Ми написали історію.


«У Металіст не повернуся, не хочу грати у першій лізі. Але пропозицію Карпат розглядаю»


– Ваш контракт із Металістом дійсний до червня 2024 року. Чи плануєте повертатися до харківського клубу?


– Повертатися до Металісту не планую. Команда вилетіла з УПЛ, а у Першій лізі мені не хочеться грати. Вирішили зі спортивним директором Дніпра-1 Євгеном Красниковим та харківським клубом, що мені краще піти в оренду до одного з клубів вищої ліги.


– Які варіанти продовження кар'єри на даний момент розглядаєте?


– Зараз мій агент домовляється, мені поки що цю інформацію не розголошували. Думаю, упродовж найближчого тижня це стане відомо.


– Чи справді ви маєте пропозицію від львівських Карпат, які також наступного сезону виступатимуть у першій лізі?


– Так, була пропозиція від Карпат. Розглядаю його, але також дивлюся, які варіанти будуть кращими для моєї кар'єри. Хотів би залишитися в українській Прем'єр-лізі.