14 червня 2023 17:13

Альба про фінансові труднощі "Барси": "Проблема не в мені, моє сумління чисте. Я завжди допомагав клубу"

Жорді Альба висловився про звільнення з «Барселони».


«Я припускався помилок, робив речі, яких можна було уникнути, говорив слова, які не повинен був вимовляти. За це тебе критикують. Це нормально. Неможливо подобатися всім. Але було стільки брехні. Іноді люди змішують гравців із речами, які ніяк до них не належать. Зрештою, правда виявилася. Президент, який несе відповідальність за клуб, який має всі рахунки, сказав, що я пішов красиво, що мені вдячні.

Всі ми знаємо про економічні потреби клубу, але не буває так, що справа в одному гравці. Я завжди казав, що проблема не в мені. Моя совість завжди була чистою. Я робив правильні вчинки і завжди допомагав клубу. І клуб завжди допомагав мені. Зрештою, люди усвідомили це. Клуб та люди знають, який я. Якщо я щось говорю, це правда. Я не можу контролювати те, що про мене говорять кожні 5-10 днів спростовувати все це.

Тренер вирішив, що я маю рідше виходити на поле. Думаю, я був хорошим, коли мені давали шанс зіграти. Нелегко прийняти це, коли ти десять років поспіль виходив у кожному матчі.

Клуб знає, які зусилля я докладав у певні моменти, що я роблю зараз. Мені дали шанс залишитись ще на рік. Це було легко зробити. Це мій будинок. Але я подумав, що відійти убік – це правильно та чесно. Ніхто мене не змушував», – сказав колишній захисник «Барселони».