10 червня 2023 20:32

"Я максимум зусиль докладаю": спортдир СК "Дніпро-1" Красніков озвучив долю "Металіста" після вильоту з Прем'єр-ліги

Спортивний директор Дніпра-1 Євген Красніков, який раніше працював у Металісті, висловився про майбутнє харківського клубу в умовах Першої ліги.


Євген Красніков незважаючи на свій перехід на початку сезону з Металіста в Дніпро-1, продовжує активно тримати руку на пульсі подій у харківському клубі.


Футбольний функціонер все ще пов'язує себе з Металістом, використовуючи зворот «ми», коли говорить про харківський клуб.

«Я скажу, що «Металіст» залишається 100%. Я спілкуюсь з усіма. Фінансування буде. Може, не такому розмірі, як воно було, але Металіст буде 100%. Команда гратиме у Першій лізі.


Рік-два – і ми намагатимемося повернутися до вищої ліги. Впевнений, що згодом усе налагодиться. Я весь час на зв'язку з Григою (прим. генеральний директор). Команда буде, фінансування буде, Металіст буде».


Красніков визнав, що його перехід із Металіста до Дніпро-1 допоміг зберегти харківський клуб, оскільки деякі гроші пішли з Дніпра, що дозволило команді грати.

«Ми доклали максимум зусиль. Цей наш перехід зберіг клуб. Нині є певне фінансування. Я максимум зусиль докладаю, Металіст буде.

Головне – зберегти клуб. Так, прикро, що вилетіли, Прядун Колосу пенальті не забив, з Рухом чистого пенальті не дали, потім у Полтаві. Ну, так склалося, важко врятуватися», – сказав Красніков в інтерв'ю Youtube-каналу «BeetLe».


Фото - ФК "Металiст"