10 червня 2023 16:38

Колишнього експерта ТК "Футбол" звинуватили у розпиленні бюджетних грошей: у схемі фігурує відомий український клуб

Футбольний експерт та спортивний директор запорізького Металурга Михайло Метревелі влип у скандальну історію через свою додаткову діяльність у муніципальному клубі.


Запорізький Металург є одним із клубів, які фінансуються за рахунок місцевого бюджету. Журналіст Сергій Болотников запевняє, що Михайло Метревелі, будучи спортивним директором цього клубу, заробляє там ще й на агентській діяльності.

«Пам'ятаєте такого експерта на каналах Футбол – Михайла Метревелі? Нині він – спортивний директор Металурга. Але є нюанс. Метревелі також – керівник агентства MSport Management Group.




На сайті Transfermarkt на поточний момент у заявці Металурга 22 футболісти. З них 19 є клієнтами фірми, якою володіє Метревелі.


І, мабуть, за дуже дивним збігом обставин, у Металургу зараз виступає... 19 (!) гравців MSport Management Group, якщо вірити Transfermarkt. Ще раз – дев'ятнадцять! Вітаємо всіх запорожців, із ваших грошей оплачується робота людини, яка перетворила клуб на власний бізнес», – написав Болотников у своєму телеграм-каналі «КДК».


Фото - сайт ТК "Футбол 1/2/3"