10 червня 2023 12:11

Рубен Діаш: "Люди можуть говорити все, що хочуть, але ми вважаємо, що у фіналі ЛЧ немає фаворита"

Захисник «Манчестер Сіті» Рубен Діаш поділився очікуваннями від фіналу Ліги чемпіонів проти «Інтера», який розпочнеться о 22.00.


«Найбільша помилка, яку ми можемо зробити, – це забути, що це фінал. Люди можуть говорити все, що хочуть, але ми вважаємо, що у цій грі немає фаворита. Фаворитом можна стати лише тоді, коли виходиш на поле та починаєш щось робити.


Кожен сезон відрізняється. Щороку наше головне випробування – пошук балансу за тих ресурсів, що у нас є. Думаю, всі ми можемо погодитися, що цього сезону ми набули особливого балансу. Відчуваю, що відколи я прийшов у цей клуб, ми створили дуже хорошу, збалансовану і сильну команду. На цей момент ми виграли два трофеї. Прагнемо останнього, зробимо все можливе, щоб його завоювати.


Говорю про це вже давно. У лютому настає наш найкращий період. З цього часу наша команда незмінно демонструє себе з найкращого боку. Сьогоднішній день не стане винятком. Це ще одна нагода для всіх нас проявити себе.


Ми маємо групу з п’яти капітанів, але кожен із нас сам по собі капітан. Кожен може сказати своє слово на полі, коли проб’є час. Це наша особлива якість. Кожен гравець був лідером у минулому. Ми зібрали цих футболістів разом. Коли потрібний момент настає, ми знаємо, що час діяти.


Небезпеку представляють не лише один, два або три гравці. Ми знаємо, що помилимося, якщо не приділимо хоч комусь достатньої уваги. Не збираємося припускатися цієї помилки», - сказав Діаш.