9 червня 2023 23:34

Віталій МИКОЛЕНКО: "Приємно знову попрацювати з Ребровим"

Захисник збірної України Віталій Миколенко поділився враженнями від першого тренування під керівництвом нового головного тренера Сергія Реброва.


«Враження позитивні, як завжди. Кожен момент, кожну хвилину насолоджуюсь бути в збірній. Новий тренер, нові правила, нова тактика. Стараємось зрозуміти з першої хвилини.


Збірна - це збірна, а клуб - це клуб. Не має значення, які успіхи чи негаразди в клубі. Я приїжджаю сюди і насолоджуюсь кожним моментом.


Я трошки працював у «Динамо» з Сергієм Станіславовичем. Приємно знову попрацювати. Щасливий, що у нас такий тренерський штаб, який розуміє, як ми маємо грати і розповідає нам про це.


По-перше, я хотів би подякувати збірній Німеччини, що вони запросили нас на свій 1000-й матч. Це товариська гра, але це перша гра на цьому зборі, і дуже важливо виконати те, що нам скаже тренерський штаб.


Головне - представляти свою країну. Як сказав головний тренер, показувати дух, пристрасть в кожному матчі, тому що це збірна України. Всі хлопці прекрасно розуміють, що це збірна. Тут без пристрасті ніхто не приїжджає», - сказав Миколенко..

12 червня Україна проведе товариський матч зі збірною Німеччини.