8 червня 2023 22:37

"Винятково від нього залежатиме майбутнє "Волині": екс-головний тренер луцького клубу описав його перспективи

Колишній головний тренер Волині Альберт Шахов розповів про майбутнє луцького клубу, який пропустив минулий сезон через повномасштабну війну в Україні.


Волинь у сезоні 2021/22 виступала у Першій лізі чемпіонату України та посідала десяте місце після 19 турів. Турнір було припинено через початок повномасштабної війни в нашій країні.


Луцький клуб через фінансові проблеми не стартував минулого сезону чемпіонату України. Колишній головний тренер Волині Альберт Шахов розповів про ситуацію навколо команди.


«На даному етапі говорити про якусь конкретику, на жаль, не доводиться. Шукаємо інвесторів, спонсорів, стукаємо у всі можливі двері до наших чиновників.

Щастя не в грошах, принаймні так кажуть. Але без них у сучасному житті та футболі нікуди. Саме фінансове питання зараз головне для Волині. І лише від розміру бюджету залежатиме майбутнє клубу із Луцька», – заявив Шахов.


Волинь могла зберегти місце у Першій лізі, незважаючи на те, що пропустила минулий сезон. Таке рішення було ухвалено керівництвом ПФЛ після початку повномасштабної війни.

Однак Шахов розповів про те, що луцький клуб буде змушений опуститися до нижчих дивізіонів.

«Якщо ми знайдемо фінансову підтримку, то однозначно заявимо наступного сезону. Однак мова точно не про Першу лізу! Або в любителі, або максимум гратимемо у Другій лізі.

І справа тут не тільки в потенційних спонсорах, їхній відсутності чи присутності: період, коли проходили атестацію до Першої ліги, ми пропустили. Ми не подали жодних документів до ПФЛ», – додав Шахов в інтерв'ю сайту «Український футбол».