8 червня 2023 21:58

"Реал" сумнівається у трансфері Кейна - Перес хоче заощадити заради Мбаппе. Анчелотті наполягає на підписанні Харрі

Карло Анчелотті та керівники «Реалу» розходяться у поглядах щодо трансферів.

Раніше повідомлялося, що головний тренер мадридців та керівництво клубу домовилися зосередитись на трансфері Харрі Кейна, щоб замінити Каріма Бензема. Проте останніми днями клуб почав сумніватися у доцільності цього трансферу, повідомляє Relevo.


Це пов'язано з тим, що президент «Реала» Флорентіно Перес, як і раніше, хоче бачити у складі Кіліана Мбаппе і має намір підписати гравця в 2024 році. У «Мадриді» вважають, що французький форвард не продовжить контракт із «ПСЖ».


Щоб здійснити трансфер Мбаппе, «Реалу» потрібно буде платити гравцеві велику суму у вигляді зарплати та підписного бонусу. Перехід Кейна може стати на заваді цьому плану – зарплата англійця становитиме близько 20 мільйонів євро, сам трансфер обійдеться клубу у суму не менше 100 мільйонів євро. Перес хоче заощадити гроші заради підписання Мбаппе.


Ця невизначеність стурбувала Карло Анчелотті. Тренер хоче посилити команду вже до наступного сезону та наполягає на трансфері Кейна. Гравець «Тоттенхема» подобається штабу італійського фахівця не лише через кількість забитих голів, а й футбольну зрілість. Зазначається, що сам Харрі вважає варіант з переходом до «Реалу» найкращим.


Контракт Анчелотті із «Реалом» діє до 2024 року. Якщо клуб підпише Мбаппе наступного літа, то тренер, швидше за все, не зможе з ним попрацювати.