8 червня 2023 19:01

"Я думаю так само, як я сказав": у "Жироні" згадали Циганкова і зраділи невиходу до Ліги конференцій

Спортивний директор Жирони Кіке Карсель підбив підсумки сезону для клубу. У своєму виступі він згадав і українського 25-річного вінгера Віктора Циганкова.

Функціонер Жирони Кіке Карсель залишився задоволеним результатами команди минулого сезону.


«Оцінка чудова. Команда грала у свій футбол із дуже сильними командами. Після чемпіонату світу Жирона зробила крок уперед. Команда загалом була на дуже гарному рівні. З усім головний тренер Мічел чудово впорався. Залишатися тверезим, граючи у хороший футбол, має велике значення».


Також Карсель наголосив, що не вважає проблемою невихід команди до єврокубків.


«Тренер хотів набрати 53 очки, але ми мали складний графік. Я думаю так само, як я сказав. У нас другий знизу бюджет у лізі, і не сильно його збільшуватимемо. Грати на три фронти – це надто. Наше завдання закріпитися у Ла Лізі. Буде простіше, якщо команда не гратиме двічі на тиждень».


Висловився Карсель і про трансферну політику клубу.

«З Пауло Гассаанігою ми зробили крок уперед. Наразі у нас п'ять гравців центру поля: Арнау Мартінес, Мігель Гутьєррес, Оріоль Ромеу, Алейш Гарсія, Віктор Циганков, Крістіан Стуані. У нас немає форвардів, тож когось підпишемо, якщо Таті Кастельянос піде», – наводить слова Карселя Diari de Girona.