8 червня 2023 17:35

Власники "Челсі" – фанатам: "Сезон розчарував, але ми дивимося в майбутнє з оптимізмом. Успіх можливий лише за вашої підтримки"

Власники "Челсі" опублікували лист до вболівальників.

У першому повноцінному сезоні після зміни керівництва «Челсі» завершив сезон на 12-му рядку турнірної таблиці АПЛ, набравши 44 очки.

«Ми обіцяли, що змусимо наших фанів пишатися нами. Ми, як і раніше, віддані довгостроковому та стійкому успіху нашого клубу та виконанню обіцянки, яку ми вам дали.


Знаємо, як багато потрібно зробити, щоб «Челсі» розвивався, і ставимося до цього серйозно. Усі, хто тут працює, зосереджено на тому, щоб рухати нас уперед. Очевидно, цей сезон розчарував – багато можна покращити, і ми це робитимемо.

У цей тяжкий період наші вболівальники з незмінною відданістю підтримували наших гравців та команду. Неможливо бути вдячнішими за вашу неймовірну підтримку. Атмосфера на "Стемфорд Брідж" на матчі з "Боруссією" [у Лізі чемпіонів] надовго залишиться в нашій пам'яті і послужить важливим нагадуванням про те, де ми хочемо бути.


Незважаючи на всі труднощі, ми дивимось у майбутнє з оптимізмом. Ми з нетерпінням чекаємо на Маурісіо Почеттіно як головний тренер у липні.


Ми створюємо сучасну інфраструктуру скаутингу, пошуку талантів та рекрутингу, яка допоможе нам побудувати команду, здатну стабільно боротися за перемогу у Прем'єр-лізі, здобувати кубки, змагатися та перемагати на найвищому рівні в Європі.

Успіх, якого ми прагнемо, можливий лише за підтримки наших уболівальників. Ми пишаємося створенням ради вболівальників, яка вперше збереться цього літа, і ми впевнені, що її нові члени забезпечать вам участь у ухваленні рішень у нашому клубі. Ми продовжимо стежити за тим, щоб ваші голоси почули, оскільки ми дивимося в майбутнє.

А поки що, від імені правління та всіх співробітників клубу, дякуємо вам за вашу неймовірну підтримку. Ми сподіваємося, що ви добре проведете літо, і з нетерпінням чекаємо на вас на «Стемфорд Брідж» у серпні», – йдеться у листі.