8 червня 2023 17:12

МЮ не хоче довгих переговорів щодо Кейна. Його можуть спробувати підписати безкоштовно влітку 2024-го

Ерік тен Хаг вважає Харрі Кейна ідеальним форвардом для "Манчестер Юнайтед".

Як пише The Athletic, керівники «Ман Юнайтед» у приватних бесідах дали зрозуміти, що не хочуть брати участь у тривалих переговорах щодо форварда «Тоттенхема» після того, як майже все минуле літо витратили на спроби переконати Френкі де Йонга покинути «Барселону». Крім того, президент лондонців Деніел Леві дав зрозуміти, що не має наміру продавати Кейна до клубу з АПЛ.


Проте тен Хаг переконаний, що «МЮ» має реальний шанс на трансфер Харрі. Тренер хоче, щоб директор клубу Джон Мерто перевірив, чи справді Леві налаштований так рішуче. Є припущення, що Деніел все-таки потребує продажу Кейна цього літа.

"Реал" відновив інтерес до Кейна після відходу Каріма Бензема в "Аль-Іттіхад". Карло Анчелотті вважає Харрі найкращою заміною нападнику. Зазначається, що перехід півзахисника Джуда Беллінгема за 100+ млн євро може перешкодити «Реалу» здійснити трансфер Кейна.


Зазначається, що Кейн відкритий до переходу в Ла Лігу, враховуючи престиж «Мадрида», хоча планує побити рекорд Алана Ширера за голами в АПЛ.

Якщо позиція Леві не зміниться, МЮ дочекається, коли Кейн не стане вільним агентом у 2024 році. Очікується, що він не продовжить контракт із «шпорами».


"Баварія" та "ПСЖ" також контактують з "Тоттенхемом" з приводу Кейна.