7 червня 2023 12:15
1

Пірс МОРГАН: "Україна повинна виграти цю війну – і ми повинні допомогти їй зробити це на її умовах"

Фото - ua.depositphotos.com


Журналіст та вболівальник «Арсенала» Пірс Морган після підриву Каховської ГЕС розпочав ефір своєї програми з промови про Україну.


«Щось надзвичайне відбувається зараз в Україні – сусід-Росія зі своєю армією розміру у половину країни була повинна виконати плани Кремля за три дні. Як казав кожен експерт, що Україна зникне з карти.


Росіяни бомбили сховища для біженців, пологові будинки, житлові корпуси та місто за містом. Російський прапор ставав символом геноцидного завоювання. Вони перетворили Україну на пекло на землі. Але все змінилося.


Українці билися з росіянами, зустрічаючи танки. Воєнна машина Путіна почала розпадатися. Ми чуємо про український контрнаступ. І потрібно подумати, що саме це означає. Україна тепер готова, щоб завдавати удар у відповідь.


Експерти кажуть, що це не скінчиться без компромісу про території країни, віддавши частину Росії. Але чому вони повинні робити? Як би ми відреагували, якби Росія робила це тут, у нашій країні?


Ми забули? Потрібно засвоювати уроки з історії. Україна повинна виграти цю війну. Виграти для свободи та демократії – і ми повинні допомогти їй зробити це на її умовах. А не на умовах Путіна», – сказав Морган.

+