6 червня 2023 21:40

Колишня дівчина Антоні заявила про чотири випадки насильства та погроз, один з них призвів до зміщення силіконового імпланту

Колишня дівчина Антоні в заяві до поліції вказала 4 випадки насильства та погроз на її адресу.


Габріела Каваллін повідомила, що перший інцидент стався у липні 2022 року після того, як вона розірвала стосунки з футболістом на вечірці у Сан-Паулу. Вінгер за допомогою охоронців вивів її з нічного клубу, смикнув за руку та волосся і заштовхав у машину. Тоді вона була на 17-му тижні вагітності.


21 липня дівчина втратила дитину, однак у заяві вона не пов'язує цей факт із агресивною поведінкою її колишнього хлопця.


У серпні вони знову почали зустрічатися, інфлюенсерка переїхала до гравця до Нідерландів, а потім разом з ним вирушила до Англії.


Другий епізод насильства датований січнем 2023 року. Антоні нібито напав на Габріелу в їхній квартирі «через ревнощі», і його дії призвели до зміщення силіконового імплантату. Два лікарі «Манчестер Юнайтед» надалі надавали їй медичну допомогу, також у квітні знадобилася операція в Бразилії.


Надалі Каваллін зіткнулася з агресією ще двічі, в одному випадку свідком був її друг, а також мати футболіста. Дівчина вказала, що отримала поріз після того, як Антоні розбив чашку, і доклала фотографію шраму на руці до заяви в поліцію. Того ж дня гравець побив її та розбив її телефон, щоб вона не звернулася за допомогою. Лише через п'ять годин після цього вона змогла залишити будинок під наглядом фізіотерапевта, який працював з Антоні. Він відвіз її до лікаря.

20 травня Антоні знову погрожував Каваллін коли вона вже була в Бразилії. Він пообіцяв убити її, якщо побачить з іншим хлопцем, і дівчина звернулася до поліції, побоюючись, що вінгер МЮ може мати доступ до вогнепальної зброї, і того, що має багато друзів у районі, де вона народилася.


Також у заяві йдеться про те, що Антоні не раз демонстрував проблеми із самоволодінням, кажучи після сварок, що накладе на себе руки.


Каваллін стверджує, що не спілкувалася із гравцем після 28 травня. Вона доклала фотографії наслідків його агресивної поведінки та вказала, що має й інші докази.