6 червня 2023 16:11

"Вони схожі за типажем": експерт назвав заміну Довбику в "Дніпрі-1" та підсилення для "Зорі" в єврокубках

Футбольний експерт та тренер Олег Федорчук знайшов в УПЛ футболіста, який потенційного може посилити наші топові команди у єврокубках наступного сезону.


Юрій Климчук провів вражаючий сезон у складі Руху. Лівий вінгер у 27 матчах УПЛ зміг відзначитися дев'ятьма забитими голами та чотирма результативними передачами.


Гра 26-річного Климчука вразила Олега Федорчука, який зізнався, що давно не бачив таких форвардів у нашому чемпіонаті.


«Гідно зіграв Климчук із Руху. Він провів гарну кінцівку, тягнув команду. В Україні давно не було такого яскравого форварда таранного типу. Мені він дуже подобається.

Якби Клімчук грав у сильнішій команді, то ще більше розкрився б. Але навіть у команді, що захищається, він примудрився забити дев'ять голів і про нього заговорили, як про потенційного гравця збірної».


Футбольний експерт вважає, що потенційно Климчук готовий замінити Довбика в Дніпрі-1, який може виїхати до Європи за підсумками літнього трансферного вікна.


«Думаю, Климчук спокійно підійшов би Дніпру-1 у разі відходу Довбика. Вони схожі за типажем. Також їм може посилитися Зоря для єврокубків», – сказав Федорчук в інтерв'ю ексклюзивному для сайту FanDay.net.


Климчук перейшов у Рух у лютому 2019 року. Його контракт із клубом із Винників закінчується наприкінці червня.

Портал Transfermarkt оцінює лівого вінгера Руху у 500 тисяч євро.


Фото: ФК "Рух"