6 червня 2023 09:34

"Завжди буду годувальником": Селезньов згадав перехід у "Кубань" і назвав європейського гранда, який хотів його купити

Колишній форвард Дніпра, Шахтаря та збірної України Євген Селезньов згадав, як виступав у Росії за краснодарську Кубань, і розповів, що міг опинитися в лісабонському Спортингу.

Євген Селезньов зізнався, що шкодує про перехід у Кубань і заявив, що міг опинитися у чемпіонаті Португалії у складі Спортигу.


«Я дуже шкодую про той період кар'єри у Росії. Мабуть, це одне залишилося, що мене мучить. Як я міг зробити так. Потім дізнався, що за 2-3 дні до закриття трансферного вікна президент Спортінга свій приватний літак надсилав за мною. Мені тільки потім показали листування, але тоді про це не сказали.

Це було, коли я був у Дніпрі та переходив у Кубань. Я не знав про Спортінг взагалі, мені не сказав агент. Справа була не в грошах, я взагалі не знав, що є така пропозиція. Чув розмови з Інтернету. А дізнався про це лише три тижні тому, коли мені показали смс-листування».


Також Селезньов висловився про прізвисько «годувальник», яке отримують українські гравці, які вирушили до чемпіонату Росії.


«Прізвисько годувальник? Я і зараз годувальник. І завжди буду годувальником. Але так казати я не повинен був у той час, я згоден. Я визнав свою помилку. За два місяці я повернувся до України», — сказав Селезньов в інтерв'ю SportArena.


Фото: ФК "Минай"