2 червня 2023 23:47

"Фіорентина" без проблем здобула перемогу над "Сассуоло"

Сассуоло в 38-му турі Серії А 2022/23 зазнало безапеляційної поразки від Фіорентини (1:3). Звіт читайте на "Футбол 24".


Поєдинок між Сассуоло й Фіорентиною не мав турнірного значення, тож команди вирішували другорядні завдання. "Нероверді" намагалися потішити рідних тіфозі перемогою в своєму останньому матчі сезону – тим паче, що вони не виграли у п'яти турах поспіль. "Фіалки" ж мали берегти себе до фіналу Ліги конференцій.


Фіорентина ж особливо себе не берегла. Вінченцо Італьяно провів дуже скупу ротацію складу, а футболісти зарбоили на собі дві червоних картки – їх грубо вдарили по ногах Трессолді й Рожеріу. Ніко Гонсалес же болісно влетів у стійку, влучно замкнувши подачу Сапонари на 83-й хвилині. На щастя, хавбек продовжив гру.


Це був вже третій гол у ворота Сассуоло. За кілька хвилин до цього відзначився фантастичним ударом в дальню дев'ятку, пробивши з розвороту з-за меж штрафного. Першим же відзначився Кабрал, який зіграв на добиванні через 59 секунд по перерві.

Свисток арбітра зафіксував перемогу Фіорентини з рахунком 3:1. Флорентійці поки йдуть на восьмій позиції в Серії А з 56 очками, але Торіно може потіснити їх через краще статистику особистих зустрічей. Тепер "фіалки" готуються до фіналу Ліги конференций, який проведуть 7 травня у Празі.


Сассуоло поки що тримається на тринадцятій сходинці з 45 заліковими балами в активі, однак за підсумками туру команда може опуститись нижче.