2 червня 2023 21:46

"Дніпро-1" не погодиться: в Італії назвали ціну Довбика та клуб, який розглядає найкращого бомбардира УПЛ

Нападник Дніпра-1 та національної збірної України Артем Довбик, який є найкращим бомбардиром УПЛ, входить до сфери інтересів італійської Салернітани.


Артем Довбик може перейти з Дніпра-1 до Салернітани у літнє трансферне вікно. Український форвард входить до сфери інтересів італійського клубу, проте пріоритетною метою Салернітани є нідерландець Йоель Піру з англійського Суонсі. Про це повідомляє видання Il Mattino.

На трансфер Довбика претендує також Торіно. Джерело зазначило, що вартість нападаючого становить 12 мільйонів євро, хоча Дніпро-1 планує виручити за свого бомбардира як мінімум на три мільйони більше.

Раніше ми повідомляли про те, що Артемом цікавляться Марсель, Галатасарай та ще сім клубів із європейських топ-чемпіонатів.


25-річний Довбик провів за Дніпро-1 цього сезону 38 матчів у всіх турнірах, забив 29 голів і зробив вісім результативних передач.

Артем може повторити рекорд Генріха Мхітаряна за кількістю голів одного сезону чемпіонату України (25). Для цього форварду необхідно забити один м'яч у поєдинку заключного туру УПЛ проти Кривбасу, що відбудеться 4 червня.

Контракт нападаючого з дніпровським клубом дійсний до кінця року.