2 червня 2023 11:48

Златан Ібрагімович: "Гальяні з "Монци" телефонує щодня протягом трьох років і каже, що контракт на столі, але мені добре в "Мілані"

Форвард «Мілана» Златан Ібрагімович заявив, що не планує переходити в «Монцу».


«Чи думаю я про завершення кар’єри? Ні. Чи можу я продовжувати грати? Так.


Генеральний директор «Монци» Адріано Галліані телефонує мені щодня протягом трьох років і каже, що Монца - прекрасна, що там прекрасна природа і що контракт уже на столі.

Але я - гравець «Мілана», і пишаюся цим. У певному віці его більше немає, тобі не потрібно доводити. Я тут, щоб допомогти «Мілану». Я хочу бути на полі, я можу допомогти набагато більше.

Мені добре в «Мілані», це мій дім. Я нічого не знаю про свій контракт. Минулого року я сказав Мальдіні: «Зроби все сам». І я отримав аркуш для підпису. Не знаю, що всередині, можливо, контракт ще на рік.


Мені достатньо знати, що я - гравець «Мілана». Тоді я знаю, що маю робити, решта не має значення. Єдине, про що я дбаю, це повернення на поле, інакше радості стає менше», - сказав Ібрагімович в інтерв’ю Gazzetta dello Sport.


Контракт шведа, якому у жовтні виповниться 42 роки, з «Міланом» спливає наприкінці сезону 2022/23. Через травму він провів лише 4 матчі у поточному сезоні, забив 1 гол.