2 червня 2023 09:21

В Бразилії видали ордер на арешт колишнього форварда "Динамо"

Колишній форвард "Динамо" Клебер отримав ордер про арешт від судді Ріу-Гранді-ду-Сул за несплату аліментів. Рішення необхідно виконати протягом 30 днів. Інформацію опублікувала оглядач Фабіа Олівейра з Metrópoles.


«Суддя, який підписує цей ордер на арешт, наказує будь-якій посадовій особі суду в межах його юрисдикції або будь-якому компетентному поліцейському органу та його агентам, яким він представлений, заарештувати та помістити в будь-яке тюремне відділення за наказом і розпорядженням цього суду особу, зазначену та кваліфіковану в цьому наказі", - йдеться в рішенні, опублікованому суддею Дієго Пінейро з 2-го сімейного суду Каноаса.


Як повідомляє Metrópoles, прохання про арешт Клебера було подано після того, як він більше року не сплачував аліменти на одну зі своїх дочок. Сума боргу може досягати понад 116 тисяч реалів.


Вихованець "Сан-Паулу" Клебер грав за "Греміо", "Палмейрас", "Крузейро", "Васко", "Корітіба", "Динамо" Київ та "Остін Болд" з США. Представники гравця не відреагували на повідомлення до моменту публікації цієї статті.