1 червня 2023 19:20

"Це стане ключовим у кар'єрі Мудрика": в Англії зробили заяву про майбутнє найдорожчого гравця України

Михайло Мудрик входитиме в плани нового головного тренера Челсі Маурісіо Почеттіно. В Англії вважають, що фахівець має вичавити максимум із 22-річного українського вінгера.

Мауріс Почеттіно, який з 1 липня прийме Челсі, отримає у своє розпорядження безліч класних вінгерів, у тому числі, і Михайла Мудрика.

Журналісти видання FourFourTwo вважають, що аргентинський наставник використовуватиме їх на кшталт Сон Хин Міна в Тоттенхемі.

«У Челсі багато нападників, яким подобається зміщуватися з флангу до центру, таких як Рахім Стерлінг, Михайло Мудрик та Крістіан Пулішич. Всі вони можуть використовувати прогалини між лініями захисту за рахунок своїх різких рухів, як це робив Сон за Почеттіно в Тоттенхемі».

Щодо Мудрика, окремо було відзначено, що для футболіста робота з Почеттіно може стати шансом переламати хід своєї кар'єри у Челсі.


«Оскільки Мудрику всього 22 роки, а контракт із клубом діє до літа 2031 року, здається, що головним завданням Почеттіно буде вичавити максимум із українського вінгера».

Журналісти наголошують на вмінні спеціаліста виводити підопічних на новий рівень.

«Незважаючи на те, що за короткий час у клубі він продемонстрував свої якості, Почеттіно має реноме тренера, який вміє розвивати гравців. Для Мудрика прихід аргентинця може стати ключовим у його кар'єрі», – написали автори статті.