31 травня 2023 10:46

"Окрім себе нікого не бачив": колишній підопічний Дем'яненко жорстко висловився про тренера, порівнявши його з Блохіним

Колишній вінгер Волині, Полтави та Насафа Андрій Яковлєв поділився спогадами про свій період роботи під керівництвом Анатолія Дем'яненка.


Андрій Яковлєв весь 2010 рік провів в узбецькому Насафі. У цьому клубі йому вдалося попрацювати чотири місяці з Анатолієм Дем'яненком, який очолив клуб у серпні 2010 року.


Вінгер зізнався, що його розчарували методи роботи екс-зірки Динамо, оскільки він був зациклений лише на собі.


«Це був уже другий мій тренер в Узбекистані. Ні, не сказав би, стосунки були суто професійними. Анатолій Васильович являв собою школу Лобановського, я сказав би навіть – школу Блохіна – «я, я, я», і нікого особливо крім себе не бачив. Але, звичайно, він особистість, і досяг вершин у футболі.

Яковлєва здивував той факт, що після його звільнення Дем'яненко зумів виграти Кубок Азіатської конфедерації футболу, оскільки команда Насафа була не дуже сильною на той момент.


«Треба сказати, що коли я залишив Насаф, він виграв в Азії другий за значимістю кубок, подібний до нашого кубка УЄФА. Мене це дуже здивувало. Клуб не здавався таким видатним», – розповів Яковлєв в ексклюзивному інтерв'ю для сайту FanDay.net.


Фото: УАФ