29 травня 2023 22:47

Чи піде Лунін із "Реалу" чи залишиться дублером Куртуа: журналіст поділився розмовою з голкіпером збірної України

Відомий український футбольний журналіст Віктор Вацко розповів про спілкування з голкіпером мадридського Реалу Андрієм Луніним щодо майбутнього воротаря в Іспанії.

Андрій Лунін зізнався у розмові з Вацком, що зараз він чекає на спілкування з босами мадридців і подальші його кроки повністю залежатимуть саме від рішення керівництва Реала.

«Я листувався з Андрієм у WatsApp і він сказав, що на даний момент чекає розмови з клубом, після якої все має прояснитися. На даний момент у Луніна контракт із Реалом, який дійсний до літа наступного року.

Насамперед, Реал має ухвалити рішення щодо Луніна, і від мадридського клубу залежать подальші дії Луніна».


Також Вацко заявив, що Реал стоїть перед вибором: відпустити українця за рік і втратити гроші, або розлучитися з ним улітку, але заробити.


«З одного боку, Реал розуміє, що в Андрія наступного року закінчується контракт, і його можна втратити безкоштовно. З іншого боку, Лунін абсолютно влаштовує мадридців, як дублер Куртуа», — сказав Вацко в ефірі авторської програми на ютубі.


За останньою інформацією ЗМІ, Анчелотті не розраховує на Луніна, проте керівництво Реалу має намір залишити його у клубі.


Лунін у поточній кампанії провів за Реал 12 матчів, у яких пропустив 13 голів, чотири поєдинки він відіграв «на нуль».


Його контракт із «вершковими» розрахований до 30 червня 2024 року. Трансфермаркт оцінює воротаря у п'ять мільйонів євро.


Матч Реал – Атлетик відбудеться у неділю, 4 червня. Гра розпочнеться о 20:00.