27 травня 2023 23:58

Роналду зруйнував "Аль-Наср": клуб офіційно програв чемпіонство та залишився без трофеїв після приходу форварда

У суботу, 27 травня, Аль-Наср Кріштіану Роналду не зміг на виїзді обіграти Аль-Іттіфак (1:1) у 29-му турі чемпіонату Саудівської Аравії і втратив математичні шанси на чемпіонство.


Аль-Наср з Кріштіану Роналду зіграв унічию з Аль-Іттіфаком у 29-му турі першості Саудівської Аравії і втратив шанси стати чемпіоном країни.

Роналду в цій грі провів на полі усі 90 хвилин.

Рахунок у матчі на 43-й хвилині господарі поля відкрили силами Юссуфи Ніакате. Асистував йому Саїд Аль Мовалад. У другому таймі Аль-Наср відігрався на 56-й хвилині зустрічі завдяки голу Луїса Густаво.

Вирвати перемогу у цій грі гості не змогли.

У паралельному матчі лідер першості Аль-Іттіхад у гостях розібрався з Аль-Фейхою (2:0) та відірвався від найближчого переслідувача Аль-Насра на п'ять очок. Таким чином, команда стала недосяжною за тур до фінішу сезону.

Аль-Наср вже фактично став срібним призером чемпіонату Саудівської Аравії. Третій Аль-Хіляль відстає від Роналду та Ко на цілих вісім пунктів і не має навіть теоретичних шансів обігнати свого суперника.

Роналду цього сезону провів за Аль-Наср 19 поєдинків, у яких забив 14 голів і віддав дві результативні передачі, проте це не допомогло команді виграти хоча б один трофей у сезоні.

До цього Аль-Наср разом із португальцем вилетів у півфіналі Кубка від Аль-Вахди (0:1), а також у півфіналі Суперкубку від Аль-Іттіхада (1:3).