27 травня 2023 19:37

"Завтра буде півфінал": тренер "Жирони" згадав Циганкова перед передостаннім матчем у боротьбі за єврокубки

Головний тренер Жирони Мічел поділився очікуваннями від майбутнього поєдинку 37-го Ла Ліги з Бетісом. Каталонська команда веде боротьбу за потрапляння до єврокубків.


Напередодні матчу з Бетісом Мічел розповів про настрій гравців Жирони на важливу зустріч.

«Завтра буде півфінал, і ми маємо перемагати, щоб мати шанс в останній грі. Ми не маємо негативного тиску, але ми маємо показати на полі свою найкращу версію, щоб перемогти, і підійти до матчу найкращим чином. Це матч, який може увійти до історії команди. Ми маємо пам'ятати про це».


Напередодні поєдинку з Бетісом каталонська команда втратила кількох півзахисників через травму. Наставник Жирони зазначив, що команда має вирішення цієї проблеми і назвав футболістів, серед яких і український вінгер Віктор Циганков, які зможуть зіграти в середині поля.

«Ми маємо багато варіантів. Еррера, Рейньєр, Циганков, Арнау... Я не знаю, але я дуже впевнений у гравцях. Є гравці, які можуть грати на цій позиції. Ми зберемо найкращу команду, щоб перемогти завтра», – цитує Мічела видання Diari de Girona.

Жирона (49 очок) за два тури до фінішу сезону в Ла Лізі посідає дев'яте місце у турнірній таблиці та відстає від сьомої Осасуни на один бал. Каталонській команді потрібно виграти два заключні матчі сезону і сподіваються на чотири очки Атлетика, щоб здобути путівку до Ліги конференцій.

Цього сезону Циганков провів за Жирону 17 поєдинків, у яких забив три м'ячі і віддав п'ять результативних передач.

Матч Жирона – Бетіс відбудеться у неділю, 28 травня, і розпочнеться о 20:00 за київським часом.