27 травня 2023 15:21

Почеттіно хотів би попрацювати з Лукаку в "Челсі", але форвард хоче залишитися в "Інтері" і готовий знизити заради цього зарплату

Ромелу Лукаку не хоче повертатися до «Челсі».


Нинішній сезон нападник проводить в «Інтері». Він хоче залишитись у міланському клубі після закінчення терміну оренди. Клуби обговорять це питання після фіналу Ліги чемпіонів, що відбудеться 10 червня, повідомляє La Gazzetta dello Sport.

Лукаку більше не хоче грати в АПЛ – він вважає Серію А лігою, яка максимально відповідає його характеристикам. Йому також подобається життя у Мілані. Однак майбутній головний тренер «Челсі» Маурісіо Почеттіно дав зрозуміти керівництву клубу, що хотів би оцінити можливість роботи із Лукаку.

Зазначається, що повноцінний трансфер малоймовірний, оскільки «Челсі» запропонує дуже велику суму. Сам Ромелу розуміє, що єдиний шанс піти зі складу лондонців – знайти клуб, який дозволить собі дорогу оренду.


План керівництва «Інтера» полягає в наступному: щоб Лукаку залишився в команді, має бути виконано три умови. Перше – вихід до Ліги чемпіонів; друге – зниження зарплати. Футболіст, який заробляє 11 мільйонів євро, висловив готовність зменшити оклад.


Третя умова виконати найскладніше: «Інтер» хоче, щоб «Челсі» знизив суму оренди – цього сезону міланці заплатили 8 мільйонів євро. Проте англійці готові продовжити угоду на нинішніх або вигідніших умовах, припускаючи, що Почеттіно не вдасться переконати бельгійця.