27 травня 2023 09:54

Клопп: "Жоден гравець не говорив мені про бажання покинути клуб через непопадання до Ліги чемпіонів"

Головний тренер «Ліверпуля» Юрген Клопп заявив, що не допускає думок про звільнення нападаючого Мохамеда Салаха після публікації єгиптянина про невихід команди до Ліги чемпіонів.


«Я не турбуюся з цього приводу. Я читав його пост, але не побачив там нічого, що могло б змусити мене думати у цьому напрямі. Очевидно, Мохамеду подобається бути тут і він був частиною цього невдалого сезону. Він вибачився за те, що ми зробили, а не за гру інших хлопців. Все в порядку.


Якби колись гравець прийшов до мене і сказав: «Ми не пройшли кваліфікацію до Ліги чемпіонів, я мушу піти», я сам відвіз би його в інший клуб. Якби я думав також, то й мені слід було б покинути клуб. Я відповідаю за все, що тут відбувається, тому не можу йти в такі моменти.


Випадок із Салахом зовсім не такий, і жоден інший гравець мені не говорив про подібне бажання. Гравці запитують, чи може у них бути більш тривала відпустка або щось таке, але ніхто не запитує мене, чи мають вони повернутися після відпустки.


Ми не показували пальцями один на одного у пошуках винних. І це добре. Якщо ви не потрапляєте до Ліги чемпіонів, найкраще місце, яке ви можете зайняти — п'яте, що ми й зробили.

Якби ви запитали мене 10 матчів тому, чи це можливо, я б відповів, що ні. Те, що хлопці зробили це, справді добре, але не ідеально.


Ми виявилися п'ятими не через останні 10 ігор, а через відсутність стабільності до цього. Ми не досягли того, чого всі хотіли чи очікували, але ми, як і раніше, по-справжньому єдині, і це здорово», – наводить слова Клоппа Sky Sports.