26 травня 2023 23:26

"Луческу радив йому не повертатися": як головний тренер "Динамо" дав дуже точний прогноз

Син головного тренера Динамо Мірчі Луческу Разван провів невдалий відрізок на чолі ПАОКу. У Румунії розповіли, хто був проти повернення фахівця до Греції.


Разван Луческу, який з початку минулого сезону тренує ПАОК, нічого не зміг досягти з грецьким клубом. У цій кампанії команда посіла лише четверте місце у чемпіонаті, а також програла у фіналі Кубка АЕКу (0:2).


Це вже його другий захід до цієї команди з 2017 по 2019 роки. він уже був біля керма грецького гранда і зміг виграти з ним місцевий чемпіонат, а також двічі Кубок країни.


Журналіст Даніель Назаре в ефірі ProSport Live висловив припущення, що Луческу залишить ПАОК до завершення терміну дії контракту (30 червня 2024 року) вже цього літа. Його бачать у Саудівській Аравії, де якраз між двома заходами до Греції він тренував Аль-Хіляль.


Головний редактор ProSport Андрій Тріфан заявив, що батько Развана, Мірча Луческу, взагалі радив йому не повертатися до ПАОКу.


«Мирча Луческу та інші люди з його оточення, радили йому не повертатися до ПАОКу, бо він домігся там всього. Бос не збирався робити значні інвестиції. АЕК мав ненависть до команди із Салоніків і до Резвана Луческа. Було кілька ігор, коли він залишив стадіон лише завдяки охороні».


На думку Тріфана провал Луческу був прогнозованим.


«Було ясно, що повернення нічим добрим не закінчиться. Без бюджету вони переклали посередніх гравців. Ймовірно він виграє чемпіонат в арабському регіоні. Це може бути команда з Еміратів чи Саудівської Аравії. У будь-якому випадку команда з фінансовим потенціалом», - сказав він в ефірі ProSport Live.