26 травня 2023 19:19

Фанати "Севільї" махатимуть президенту "Реала" білими хустками на матчі. Фраза "Це не Ла Ліга, це Флорентіно Перес" стала вірусною у соцмережах

Фанати "Севільї" готують акцію проти президента "Реала" Флорентіно Переса.


"Мадрид" завтра на виїзді зіграє проти "Севільї" в рамках 37-го туру Ла Ліги. Раніше повідомлялося, що вболівальники господарів мають намір бойкотувати матч на знак протесту проти скасування червоної картки Вінісіуса Вінісіуса за підсумками сутички з гравцями "Валенсії" у 35-му турі.


За даними El Periódico de Catalunya, фанати Севільї на стадіоні Рамон Санчес Пісхуан збираються влаштувати паньоладу. Це іспанська традиція махати білими хустками, коли публіка незадоволена.


Зазначимо, що перед матчем «Мальорка» – «Валенсія» (1:0), який відбувся 25 травня, уболівальники господарів показали біля стадіону банер із написом: «Це не Ла Ліга, це Флорентіно Перес». Це гасло також стало вірусним у соцмережах. Очевидно, уболівальники цим висловлюють незгоду з рішеннями Королівської іспанської футбольної федерації за підсумками матчу "Валенсія" - "Реал" (1:0), натякаючи на вплив "вершкових".


Нагадаємо, що, крім скасування видалення Вінісіуса, на п'ять матчів було закрито фанатську трибуну «Валенсії», з якої долинали расистські образи, а клуб був оштрафований на 45 тисяч євро. Крім того, арбітра ВАР, який не показав головному судді, як вінгера «Реала» душили ззаду перед його ударом по обличчю суперника, був звільнений разом із п'ятьма іншими суддями.