26 травня 2023 14:40
1

"Коли йому м'яч віддають, то всі за серце хапаються": Леоненко виділив гравця "Шахтаря" зі знаком мінус

Віктор Леоненко, ексклюзивно для FanDay.net, склав список гравців, яким довірив би грати у своїй команді, якби він був тренером збірної України.


У центрі оборони Леоненко зупинив свій вибір на Іллі Забарному з Борнмута та Миколі Матвієнка із Шахтаря. На думку експерта, рівних ним на цій позиції в Україні немає.


«Забарний і Матвієнко на даний момент найкращі в Україні на цій позиції, тому для мене тут вибір очевидний. Микола – стабільний, але вгорі не такий гарний, як хотілося б. На другому поверсі Забарний грає краще. Матвієнко нехай тоді заважає грати суперникам угорі, підштовхує їх».


А ось перспективи заграти за тренера Леоненка у Валерія Бондаря немає жодної. Фахівець жорстко розкритикував гру захисника "Шахтаря".


«Бондаря я й близько не бачу у складі! Він завжди привозить. Коли йому віддають м'яч, то всі за серце хапаються», – сказав Леоненко.


Нагадаємо, що збірна України стартувала у кваліфікації на Євро-2024 виїзним матчем проти англійців, який завершився поразкою нашої команди (0:2).


Наступні поєдинки збірної України у відборі на Євро-2024 мають відбутися у червні:


16 червня – Північна Македонія – Україна;


19 червня – Україна – Мальта

До цих поєдинків збірну України має готувати Сергій Ребров, якого представлять 30 травня.

да, Бондарь именно такой. Сильно сдал по сравнению с молодежным Чемпионатом мира, как впрочем вся та команда: Супряга, Попов, Булецу. Конопля- на уровне и Сикан норм.