26 травня 2023 11:35
2

"Ворскла" за перемогу над "Дніпром-1" отримала щедрі преміальні від "Шахтаря": джерело назвало суму

Ворскла у виїзному поєдинку 28-го туру української Прем'єр-ліги здобула вольову перемогу над Дніпром-1 (2:1) та допомогла Шахтарю фактично здобути титул чемпіона УПЛ.


До поєдинку між Дніпром-1 та Ворсклою дніпряни відставали від «гірників» на два очки, таким чином доля всього чемпіонату мала вирішитись у наступному турі, коли спортклубівці мають зіграти з Шахтарем.

Але полтавський клуб вніс свої корективи в чемпіонську гонку і тепер тільки диво може допомогти Дніпру-1 відіграти відставання в п'ять очок у двох турах, що залишилися, до кінця сезону.


Шахтар за відібрані у Дніпра-1 очки передав полтавському клубу винагороду в сумі 150 тисяч доларів. Таким чином кожен із футболістів отримає приблизно по десять тисяч доларів за одну гру.

До кінця чемпіонату Дніпру-1 та Шахтарю належить 28 травня провести очну зустріч. Далі у них залишиться ще по одному матчу:


«Гірники» 4 червня на виїзді зіграють із Ворсклою.


Дніпровський клуб цього ж дня вдома прийме Кривбас.

В країні війна, люди донатять зі своїх зарплат на потреби армії, а в цей час ржаві витрачають сотні тисяч доларів на купівлю суддів та інших команд!
Ганьба сєпарам!
А суддям по скільки тисяч?