24 травня 2023 10:06

В'ячеслав Шевчук – про глядачів на матчах "Вереса": "Десь, можливо, ми трошки порушували правила"

Віцепрезидент «Вереса» В’ячеслав Шевчук розповів про засіданні клубів УПЛ та відповів на питання щодо допуску вболівальників на домашні матчі.


– Я вдруге присутній на такій зустрічі. Скажу так – дуже добре поспілкувався, конструктивна була зустріч. Кожен гравець нашої ліги висловився. Повинні за короткий час прийняти рішення, як далі рухатись.


– «Верес» – один з тих клубів, який наполягає та прагне, щоб на трибунах були вболівальники навіть в такі складні часи. Чи думаєте ви, що на початку наступного сезону це вже буде якось легалізовано?


– Як бачите, в деяких ложах є багато людей на матчах. Десь можливо ми трошки порушували правила. Впевнений, що з нового сезону це вже треба дивитися по ситуації – треба впустити вболівальників. Для кого ми граємо в футбол? Для наших вболівальників, щоб вони приходили на стадіони та підтримували нас.


Театри працюють, кінотеатри працюють. Арена – це також театр. Для чого під час війни наш президент вкладав свої власні кошти, щоб добудувати такий новий сучасний стадіон в Рівному? Для того, щоб прийшли глядачі, – відповів Шевчук.