23 травня 2023 21:18

Каррагер пояснив, чому включив Зінченка до символічної збірної сезону АПЛ: знайшлося місце та критика українця

Колишній захисник Ліверпуля та збірної Англії Джеймі Каррагер розповів, через що гравець Арсеналу Олександр Зінченко опинився в його команді сезону в АПЛ.


Джеймі Каррагер напередодні озвучив список із 11 футболістів, які на його думку виявилися найкращими у сезоні 2022/23 в англійській Прем'єр-лізі. Знайшлося там місце і для представника України – лівий захисник Арсеналу Олександр Зінченко посів почесне місце на фланзі оборони.


Екс-футболіст зізнався, що його вразила гра українця під час поточного сезону, особливо у січні та лютому. Але водночас він зазначив, що Зінченко, як і весь Арсенал, під кінець сезону здали у оборонній грі.


«Я вибрав Зінченка, і справді вважаю, що останнім часом разом з Арсеналом він здав у грі в обороні. Але я не можу забути січень та лютий, коли Арсенал був у чудовій формі, і Зінченко брав на себе величезну відповідальність, займаючи позицію у півзахисті, особливо у матчах, у яких вони забивали наприкінці».


Каррагер зазначає, що в успіхах Арсеналу цього сезону є величезна заслуга Зінченка, оскільки він сприяв підняттю рівня команди.

«На мою думку, Зінченко відіграв величезну роль в успіху Арсеналу. Також я вважаю, що він та Габріел Жезус значно підняли загальний рівень команди», – цитує Каррагера Sky Sports.