20 травня 2023 20:52
1

Клопп про боротьбу "Ліверпуля" за ЛЧ: "Хотіли зберегти інтригу, але не змогли. Я не настільки розпещений, ЛЄ – це прийнятно"

Юрген Клопп не вважає провалом потрапляння Ліверпуля до Ліги Європи.


«Де не сиди, такий результат засмучує.

Ми змогли нав'язати гарну боротьбу за місце у Лізі чемпіонів, але суперники набрали більше балів. Ми хотіли зберегти інтригу до наступного тижня, але не змогли.

Я питав після матчу у хлопців, хто з них був по-справжньому хорошим. Але виділити когось виявилося важко. Проте ми виявили характер. «Астон Вілла» мала проблеми у другому таймі, і вона не знала, як з ними впоратися.

Те, як затягувався час, просто вражає. Ми бачили, що в матчі «Севільї» болбої начебто взагалі виїхали з країни. У грі «Роми» з «Байєром» скільки взагалі м'яч був у грі?

10 доданих хвилин – це добре, але потрібно було додати ще 5. Усі тягнуть час, ми надто часто це бачимо. Справа не лише у сьогоднішньому матчі, а в тому, що це відбувається у футболі загалом.

Ми боротимемося у Лізі Європи. Я не настільки розпещений [щоб бути незадоволеним]. Те, що ми вже здобули путівку до цього турніру, тішить, адже у нас серйозні суперники. Завдання дуже важке, але ми впоралися, це здорово.

Протягом тривалого часу цього сезону до нас навіть відлуння Ліги чемпіонів не долинало, ось наскільки далекі від боротьби за неї ми були. Те, що ми вийшли до Ліги Європи, є цілком прийнятним. Подивимося, що буде далі», – зазначив головний тренер «Ліверпуля», який пропускав гру з «Астон Вілла» (1:1) через дискваліфікацію.
"хто з них був по-справжньому добрим"
"Те, як тривалий час, просто вражає."