20 травня 2023 11:20

"Луческу зараз працює не більше ніж на 15%": екс-тренер клубу Прем'єр-ліги назвав причину кризи в "Динамо"

Колишній головний тренер Львова Олег Дулуб розповів про причини поточного турнірного становища київського Динамо, виділивши проблеми зі здоров'ям у Мірчі Луческу.

Майже місяць тому після матчу з Шахтарем (1:1) Мірча Луческу оголосив про те, що через стан здоров'я він змушений тимчасово залишити тренерський місток киян і замість себе залишив Олександра Шовковського.


Олег Дулуб зізнався, що він не очікував на такі результати Динамо в УПЛ – кияни йдуть четверті. На думку фахівця, головну роль у такому стані справ відіграє здоров'я Луческу, оскільки через проблеми зі стегном він не зміг повноцінно працювати в Динамо.


"Точно ні. Відсотків на 90 я був упевнений, що УПЛ виграють саме кияни. Ключове для команди у цьому чемпіонаті – це, як не дивно, ні здоров'я футболістів, а стан її головного тренера.


Хто знайомий на особистому досвіді з діагнозом Мірчі, той розуміє, наскільки така проблема зі стегном може впливати на життя та працездатність. Думаю, румунський фахівець зараз працює не більше ніж на 15% своїх можливостей», – сказав Дулуб в інтерв'ю для FanDay.net.