19 травня 2023 20:48

АЗ відреагував на напад клубних фанів на ложу "Вест Хема"

АЗ відреагував відкритим листом на вчорашній інцидент, який трапився після матчу Ліги конференцій проти "Вест Гема", коли клубні вболівальники напали на ложу англійської команди, в якій перебували близькі футболістів та тренерів


"Про цей вечір буде соромно згадувати, але не через футбол, а через поведінку деяких гостей. На жаль, ми не можемо використовувати слово "вболівальники" для цих людей.


Те, що сталося вчора, виходить за всі рамки. Клуб знову щиро просить вибачення у "Вест Гем Юнайтед" і у всіх тисяч доброзичливих уболівальників АЗ, які теж зазнали незручності через неналежну поведінку.


Наразі ми оцінюємо що саме сталося, як це могло статися в принципі та що потрібно покращити в майбутньому. Частиною цієї оцінки стане ретельний аналіз усіх наявних відеоматеріалів, щоб винні понесли відповідне покарання.


АЗ – цивілізований клуб, де спортивна майстерність і моральні цінності мають першочергове значення. Клуб докладе всіх зусиль, спільно з відповідними органами, для ідентифікації винних і вжиття відповідних заходів", — йдеться в заяві.