17 травня 2023 09:28

Президент "Інтера": "Індзагі буде тренером клубу ще багато сезонів. Він єдиний, хто не просить у мене гравців"

Президент «Інтера» Стівен Чжан поділився враженнями від другої перемоги над «Міланом» (2:0, 1:0) та виходом до фіналу Ліги чемпіонів.


«Чесно? Кожен сезон особливий, але якби мені сказали, що ми дійдемо до фіналу Ліги чемпіонів, я б насилу в це повірив. Єдиний, хто казав мені це - Лукаку. Я не знаю, чи це був жарт, але він це говорив.


Сімоне Індзагі має менталітет переможця, він дуже добре вміє вести команду правильним шляхом. У кожному сезоні у нього бувають моменти злетів і падінь. Але він буде тренером «Інтера» ще багато сезонів. Я працював з багатьма тренерами, хоча мені лише 31 рік. Індзагі особливий: він дуже спокійний, незалежно від того, виграєте ви чи програєте, він залишається спокійним. Це особлива якість. До того ж він єдиний, хто ніколи не просить у мене гравців.


«Реал» та «Ман Сіті» - дві дуже сильні команди, але ми пройшли групу з двома дуже сильними командами («Баварія» та «Барселона» - прим.), тому я впевнений, що у фіналі буде чудовий матч», - сказав Чжан в коментарі Mediaset.