16 травня 2023 23:57

"Інтер" обіграв "Мілан" та вийшов у фінал Ліги чемпіонів

Сьогодні, у вівторок, 16 травня, у Мілані на стадіоні «Джузеппе Меацца» відбувся матч-відповідь півфіналу Ліги чемпіонів УЄФА, в якому зіграли Інтер та Мілан.


Колишня команда Андрія Шевченка з перших хвилин кинулася в атаку, намагаючись забити швидкий гол. Мілан у перші 22-і хвилини зустрічі володів м'ячем 62% ігрового часу, а на 11-й хвилині Діас міг вивести свою команду вперед, але дива воротарської майстерності продемонстрував голкіпер Інтера Онана та парирував потужний удар іспанця.


Зазначимо, що Мхітарян залишив поле на 43-й хвилині, натомість вийшов Марцело Брозович. За інформацією Mediaset Premium, у Мхітаряна болі у м'язах лівого стегна.

Перша половина зустрічі завершилася нічиєю, 0:0.


На 74-й хвилині Мартінес приніс Інтеру путівку до фіналу Ліги чемпіонів. Асист на свій рахунок записав Лукаку.


Мілан намагався відігратися, але рахунок залишився незмінним – перемога Інтера над Міланом, 1:0.


Завтра матч-відповідь проведуть Манчестер Сіті та Реал, а переможець двох раундового протистояння складе пару Інтеру у фіналі ЛЧ.


"Інтер" – "Мілан" 1:0 (перший матч – 2:0)


Гол: Лаутаро Мартінес 74


"Інтер": Онана, Дарміан, Ачербі, А. Бастоні, Думфріз, Чалханоглу, Барелла (Гальярдіні 84), Мхітарян (Брозович 44), Дімарко (Гозенс 66), Джеко (Лукаку 66), Лаутаро Мартінес (Корреа 84)


"Мілан": Маньян, Калабрія, Тіав (Калулу 64), Томорі, Ернандес, Тоналі, Круніч, Мессіас (Салемакерс 76), Діас (Орігі 76), Леау, Жиру


Попередження: Барелла 79, Лаутаро Мартінес 82 - Тіав 56, Тоналі 79, Круніч 81, Томорі 82


Головний арбітр: Клеман Тюрпен (Франція)