16 травня 2023 20:15

Джермейн ЛЕНС: "Під час Майдану моя родина була дуже стурбована. Це була одна з причин, чому я вирішив піти з "Динамо"

Колишній вінгер «Динамо» Джеремейн Ленс, який виступав за киян у 2013-2015 роках, розповів, як переживав Революцію Гідності.


«Для мене це було дивно. Я спускався зі своєї квартири та бачив натовпи. Не розумів, що це за люди. Вони були одягнені у чорне, з якимись предмети у руках. Усе це було якесь божевілля, але я ніколи не почувався наляканим, хоча я бачив речі не з приємних.


Після тренувань, коли я повертався додому, мені дзвонили родичі, які запитували, що взагалі відбувається. Вони бачили новини по телебаченню, але там транслювали лише погану сторону, тому моя родина була дуже стурбована. Це, до речі, була одна з причин, чому я вирішив піти з «Динамо».


Я тоді з усіма спілкувався щодо цієї ситуації, деякі гравці не хотіли коментувати події, адже боялися сказати щось не так. Але взагалі ми просто гравці, які здебільшого були сфокусовані на футболі й ми не дуже замислювалися над тим, що відбувається навколо, до поки ми у безпеці. Президент тоді прийшов до нас зі словами: «Відтепер бережіть себе. Не ходіть там, де велике скупчення людей, залишайтеся вдома якомога довше». І ми погодилися.


Мбокані був наляканим та мав на це право. Він приїхав у спокійну країну, а потім таке почалося», - сказав Ленс.


Фото: ФК "Динамо" Київ