16 травня 2023 08:58
2

Джерело: "Динамо" отримало рішення про дискваліфікацію Ваната. У клубі аналізують ситуацію

Журналіст Михайло Співаковський у новому випуску програми "ТаТоТаке" розповів про ситуацію з нападником "Динамо" Владиславом Ванатом, якого можуть дискваліфікувати за слова про суддівство Катерини Монзуль у матчі з "Інгульцем".

- Якщо я не помиляюся, офіційний сайт "Динамо" вирізає слова Ваната та публікує у себе. Якби цього не було на сайті, то, можливо, нічого б і не було. Мені в "Динамо" підтвердили, що рішення щодо Ваната все-таки прийшло до клубу. Напевно, йдеться про три матчі (дискваліфікації – прим.). Там поки що аналізують, що робити. Я запитав, чи буде апеляція. Мені відповіли, що аналізують. У мене є два приклади того, як у такій ситуації поводяться європейські клуби.

2015 року під час матчу другої Бундесліги Демірбай отримав другу жовту картку від жінки-арбітра. Перед тим, як залишити поле, Дембірай сказав, що жінкам не місце у чоловічому футболі. Керівництво "Фортуни" одразу покарало футболіста. Окрім грошового штрафу Демірбай мав судити матч юнацьких жіночих команд.


2016 року в Чехії гравець Коубек сказав, що жінкам місце на кухні, а не у футболі. А потім його партнер по команді виклав у твіттері фото лайнсмена за підписом "На кухню". Боси "Спарти" не чекали на рішення Федерації і призначили цих двох гравців послами жіночої Ліги чемпіонів. І обидва футболісти тренуватимуться тиждень із жіночою командою. Гравці одразу вибачилися. На місці "Динамо", замість того, щоб усе це друкувати на своєму офіційному сайті, вони краще надрукували б інформацію про те, що Ванат якось покараний якимись виховними роботами.

Шукали 2 місяці до чого б причепитись і таки знайшли!
Коли вже цих павелок-злодіїв посадять?
А гермофродіта коли каратимуть за її судівство?