14 травня 2023 16:11

Гравці "Челсі" раді приходу Почеттіно. Тренер натхненний проектом, хоче підписати бомбардира, розчистити склад та зберегти Маунта.

Футболісти «Челсі» раді приходу Маурісіо Почеттіно на посаду головного тренера.


51-річний аргентинський фахівець найближчим часом очолить синіх, його контракт буде розрахований до літа 2026 року.

Почеттіно вважає, що зараз потрібний час для призначення в «Челсі», він надихнутий проектом, повідомляє журналіст CBS Sports Golazo Бен Джейкобс.


Декілька ключових гравців «Челсі» раді швидкому прибуттю Почеттіно, вони також вірять, що це не тільки правильне призначення, а й безпечний вибір.

Лондонці зв'язувалися з Маурісіо перед призначенням Грема Поттера на посаду головного тренера на початку цього сезону. Однак тоді Почеттіно відмовився, оскільки відносно нещодавно залишив ПСЖ.


Крім того, літнє трансферне вікно вже було зачинено. Також аргентинця не влаштовувало те, що у «Челсі» не було спортивного директора.


Під час співбесіди зараз Почеттіно наголосив на необхідності підписати якісних, рівня АПЛ, футболістів, включаючи бомбардира. Також він хоче влаштувати розпродаж та зберегти хавбека Мейсона Маунта.


План сторін полягає в тому, щоб Почеттіно співпрацював з тимчасовим тренером Френком Лемпардом і керівництвом «Челсі» до кінця нинішнього сезону, щоб, коли Маурісіо безпосередньо розпочне виконання своїх обов'язків, перехід був максимально плавним.