13 травня 2023 15:57
9

"Динамо" – "Чорноморець" 2:3. Звіт про матч. Переможна серія під керівництвом Шовковського перервана

У 26-му турі Прем'єр-ліги в гості до "Динамо" на стадіон імені Лобановського приїхав "Чорноморець", що знаходився неподалік від зони вильоту.


У стартовому складі динамівців Караваєв та Дячук замінили дискваліфікованих Тимчика та Попова відповідно. Замість Кабаєва з перших хвилин вийшов Волошин. Більше змін проти поєдинку проти "Кривбасу" у киян не було.


Перший небезпечний момент у зустрічі стався вже на 2-й хвилині. Після помилки Караваєва на правому фланзі захисту Алефіренко підхопив м'яч, змістився в центр, принагідно обійшовши Дячука, і пробив у ближній кут. Нещерет у стрибку перевів м'яч на кутовий.


Після навісу з корнера у одеситів знову була можливість забити, і знову кіпер киян врятував свою команду, відбивши удар головою Кузика під поперечину. Другий кутовий у виконанні "Чорноморця" все ж таки призвів до взяття воріт Нещерета. Дячук не втримав Єрмакова і той головою відправив круглого в сітку.


На куражі гості створили ще один момент. Бадібанга прострілив від лицьової лінії, Алефіренко п'ятою продовжив на дальню штангу, куди набігав Єрмаков, але дістався м'яча із запізненням і можливість оформити дубль змарнував.


Динамівці на такий ударний початок матчу від "Чорноморця" відповіли неточним пострілом від Андрієвського з лінії штрафного майданчика. А на 11-й хвилині рахунок став 2:0 на користь команди Романа Григорчука. Демченко виграв другий поверх у Беніто та замкнув навіс Бадібанги з правого флангу.

Мабуть, мало хто очікував такого розвитку подій на старті поєдинку, як не очікували його і самі динамівці. Пропустивши два голи, "біло-сині" були змушені великими силами йти вперед і при цьому відкривали "Чорноморцю" простір для контратак, одну з яких завершував Демченко, але не влучив у ближню дев'ятку.


На 25-й хвилині після двох гострих навісів у штрафний майданчик гостей спочатку до м'яча не дотягнувся Беніто, а потім Ванат вкрай невдало пробив головою повз площину. Але це були лише напівмоменти.


У "Чорноморця" тим часом ледь не забив Алефіренко. Нападник гостей набрав гарну швидкість на шляху до штрафного майданчика "Динамо", розгойдав Дячука і завдав удару в дальній кут - м'яч пролетів поряд зi штангою.


Кияни були близькими до того, щоб скоротити рахунок на 30-й хвилині. Волошин на дальній штанзі в дотик замикав подачу Караваєва з правого флангу, але Паст не підвів, а зіграти на добиванні Беніто завадив захисник, який м'яч вибив практично з лінії воріт.

Забійну можливість не реалізував Буяльський. Ванат в оточенні захисників у штрафному зробив паузу і виконав ідеальний "черпачок" на Віталія, який з лінії воротарського майданчика, здавалося б, бив напевно, але в дальній кут все ж таки не влучив. У наступному епізоді вірний момент не використав сам Ванат. Форвард киян продавив корпусом Салюка і... пробив поряд із штангою...


У перерві тренерський штаб "Динамо" вирішив не робити заміни, і на другий тайм команда вийшла в тому ж складі, що і на перший. І одразу ж суперники обмінялися моментами. З ударом Бадібанги впорався Нещерет. Постріл Андрієвського з далекої дистанції вийшов неточним.

На 52-й хвилині м'яч опинився у сітці воріт "Чорноморця". Ванат обігрався з Беніто, підробив м'яч під удар і зблизька не залишив жодних шансів Пасту. А вже за дві хвилини рахунок став 2:2. Буяльський у штрафному майданчику зіграв у стіночку з Ванатом і з лівої розстріляв ближню дев'ятку.

Поки одесити приходили до тями, кияни могли забивати втретє. Ванат опинився на ударній позиції, проте два удари Владислава припали на скупчення гравців перед воротами. Кияни апелювали судді про те, що була гра рукою - арбітр порахував інакше.

Далі вже "Чорноморець" міг схилити шальки терезів на свою користь. Щільний удар Єрмакова з льоту не без зусиль парирував Нещерет, на добиванні першим виявився Штогрін і в падінні через себе послав м'яч над воротами. Кияни відбулися легким переляком.


На 69-й хвилині Нещерет помилився на виході після навісу з кутового, але Бадібанга вибачив голкіпера "Динамо", пробивши головою повз площину. А ось Демченко не пробачив. Нещерет невдало виніс м'яч, одесити заволоділи круглим та швидко доставили його на півзахисника "Чорноморця". Той розвернувся перед штрафним майданчиком і потужним ударом вбив м'яч у кут.


Шовковський відреагував на пропущений м'яч потрійною заміною. У гру вступили Дубінчак, Перріс та Царенко. Відпочивати вирушили Вівчаренко, Беніто і Волошин.

На допомогу динамівцям знову міг прийти Ванат. Форвард "біло-синіх", що записав на свій рахунок гол і асист, з лівої пробивав у ближній кут, м'яч зачепив Салюка і вийшов на кутовий. Далі Владислав головою послав м'яч у поперечину, але зробив це iз положення поза грою.


На 78-й хвилині Лонвейк змінив Андрієвського, на 84-й Рамірес вийшов замість Ваната. Однак п'ятеро свіжих гравців у час, що залишився до кінця матчу, не зуміли допомогти "Динамо" як мінімум врятуватися від поразки. Момент був лише у Царенка. Антон гарним ударом із правої намагався закрутити м'яч під поперечину, але схибив. Переможна серія під керівництвом Шовковського переривається.

Забыл добавить п.5 - постоянное ЗАСУЖИВАНИЕ Динамо. Это, конечно, не главная причина таких печальных результатов, но существенная. Засуживание Ваната "за сексизм" (?!) на 3 игры (!?) - доказывает, что павелкинская банда НЕ ХОЧЕТ видеть Динамо в призерах. Впрочем, это уже не актуально после сегодняшнего позора с мухоморцем. А в будущем роль будет играть всегда при нынешней ОПГ УАФ
Видимо пришло время признать очевидное:
1. У суркисят (членов батальона Монако) есть деньги только на казино. На нормальных игроков денег нет.
2. Тренера нормального привлечь невозможно (см. п.1).
3. Безобразный менеджмент клуба не позволяет даже с учетом пп.1 и 2 хотя бы привести команду к призовому месту.
4. Пп. 1-3 не позволяют строить что-либо оптимистичное на будущее. Клуб будет и дальше деградировать - если только не случится чудо, и члены батальона Монако продадут права на клуб ВМЕНЯЕМОМУ И БОГАТЕЛЬКОМУ СОБСТВЕННИКУ.
Сейчас у всех настроение, что нужно менять тренера. Против этого сложно что-то возразить, когда мы на таком днище. Но никакой тренер не сможет дать результата без игроков. Ещё раз повторюсь - те люди, которые есть сами решать задачи не в состоянии. Кого-то из них можно использовать на вспомогательных ролях и то не всех.
Сховати
Paul, абсолютно згоден. Думав про це, коли дитвився на те, як при прийомі мяча круглий відлітає, немовби від стіни, і після третьої передачі - м"яч у суперника. Хай Гвардіола буе у нас ГТ а Моуріньо його помічником, результат не зміниться.
Сейчас даже невозможно сказать, кого из этих футболистов нужно оставлять в Динамо , а кого нет. Для начала нужно вообще создать хоть какую-то команду. Для этого надо где-то взять как минимум 3-4 игрока по-настоящему высокого уровня. Чтобы вокруг них уже строить команду. Те игроки, что есть могут помочь, когда будет кому помогать, но сами по себе они ничего не могут.
Сховати
Paul, у ІМС нема грошей на 3-4 висококласних гравців)))) про що йде мова!!! треба кардинально все міняти!!!!
Сховати
Кардинально - это в смысле менять Суркиса? Что тогда ещё остаётся? Если эти игроки ничего не могут, а Суркис не может взять других, на что тогда надеяться?
3 гол- це приговор будулаю, усьому цьому Динамо.
Срака
Сховати
DIM, ви освічена людина,останнє слово написали правильно,з великої букви.