13 травня 2023 10:09

"Ми досягли нашої мети": Ребров згадав досягнення гравця "Аль-Айна", і це не Ярмоленко

Головний тренер Аль-Айна Сергій Ребров прокоментував перемогу своєї команди над Аль Батаєхом (5:2) у рамках 26-го туру чемпіонату Об'єднаних Арабських Еміратів.


Аль-Айн на своєму полі, зокрема завдяки дублю Андрія Ярмоленка, зумів обіграти Аль Батаєх. Ця перемога дозволила підопічним Реброва закінчити першість країни на другому місці.


Незважаючи на програну гонку за чемпіонство, Сергій Ребров похвалив команду за здобутий результат.


«Команда показала себе добре, повністю контролювала перебіг гри та здобула заслужену перемогу. Ми також припустилися деяких помилок».


Також український фахівець зазначив умови, за яких проходив поєдинок – температура в момент проведення матчу була вищою за 40 градусів.


«Я не знаю, чому був обраний час сьогоднішнього матчу, хоча була можливість грати після заходу сонця, оскільки ми грали за температури 42°С, що, безумовно, негативно впливає на гру футболістів».


Окремо Ребров похвалив нападаючого Коджо Лабу, який із результатом у 28 голів виграв гонку бомбардирів чемпіонату ОАЕ.


«Ми досягли нашої мети у сьогоднішньому протистоянні, як я вже казав вам, а саме виграли матч, і Лаба зміг виграти титул найкращого бомбардира ліги», – наводить слова українця прес-служба Аль-Айну.


Варто зазначити, що сезон для команди Реброва ще не закінчився. Аль-Айн ще чекає два півфінальні матчі з Аль-Насром у Кубку Ліги. Ці поєдинки відбудуться 17-го та 21-го травня.